actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

4 idei de cadouri pentru Crăciun

Își propunem săptămâna aceasta un mic shopping pentru sărbători pe website-urile românești. Piața cumpărăturilor online se dezvoltă din ce în ce mai mult și la noi, iar, dacă în această perioadă nu ai timp de shopping prin magazine, iată patru website-uri și patru idei de cadouri, pentru tine sau pentru prietenele tale.

 Cămașă din voal de la Nissa 

Cămașa crem de la Nissa are un detaliu grozav din volane plisate în partea de sus. Poate fi purtată la birou, cu o pereche de pantaloni sau o fustă pencil, prețul ei fiind unul accesibil. Plata produselor se poate face online, în avans sau la livrarea acestora, durata de livrare fiind de 5-7 zile lucrătoare. 

1

Cămașa la Redoute

Cămașa are un decolteu rotund, este o piesă de vestimentație elegantă cu aplicație de mărgeluțe tubulare la gât. Are plastron în față și este disponibilă atât pe negru, cât și pe alb. Comanda se trimite în 7 zile lucrătoare. 

2

 Cămașa Anca de la Laura Galic 

O camasă feminină, cu guler rotund, se poate fi purtată la birou pentru un look chic și business în același timp. Cămașa este disponibiă într-o gamă largă de mărimi, de la 34 până la 44 iar termenul de livrare este de 10 zile lucrătoare. 

camasa Anca Laura Galic

Cămașă Pulse, de la Endra.ro

Cămașa este realizată din bumbac, cu decupaj geometric la bază. Nasturii sunt ascunși sub banda albă din față, cămașa putând fi purtată atât la blugi, cât și la pantaloni la dungă. Termenul de livrare este de 4-6 zile lucrătoare. 

3

Ultima modificareLuni, 15 Decembrie 2014 15:11
Mai multe din această categorie: « Cu ce începi toamna asta - must have

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 10 caractere
Comentariile dvs sunt supuse moderarii de catre administratori.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii