actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

9 jucării sexuale de care ar trebui să știe orice femeie

Ştim deja că sexul este important într-o relație. Iar un studiu realizat de Universitatea din Toronto ne confirmă faptul că oamenii cu o viață intimă satisfăcătoare sunt mai fericiți. Mulţi specialişti recomandă încercarea multor tehnici tantrice şi cît mai multă imaginaţie. Pentru cele care doresc să experimenteze dezvăluim o listă de 9 jucării sexuale de care trebui să știe orice femeie:

1.      Vibratorul

Studiile sugerează că pentru multe femei primul orgasm vine cu ajutorul vibratorului pentru că singure au timpul și relaxarea necesare pentru a se cunoaște. Există diverse tipuri de vibratoare, pe mărimi, forme sau chiar pentru nivele de „experiență”. 

2.      Vibratorul de cuplu

Un vibrator de cuplu este o bună opțiune dacă aveți probleme în atingerea orgasmului. Este mai mic decât un vibrator normalm dar totuși permite o penetrare suficientă. Vibrațiile sporesc și senzațiile partnenerului, garantând plăcere pentru amândoi.

3.      Vibratorul G-Spot

Acest vibrator are o formă ușor curbată, creată special pentru a stimula punctul G. Există inclusiv o variantă care se atașează peste un vibrator obișnuit. 

4.      Stimulatorul pentru clitoris

Acest tip de vibrator vine în diverse forme, putând chiar fi atașat unui vibrator normal. Depinzând de model, puteți controla presiunea și viteza wireless, de le telecomanda atașată. 

5.      Inelul pentru penis

Această jucărie vă poate ajuta pe tine și partenerul tău să experimentați o plăcere sexuală mai intensă pentru că stimuleză clitorisul în timpul actului sexual. Se plasează la baza penisului, înainte să intre în erecție. Și nu vă faceți griji, nu este un impediment în circulația sângelui. Inelul pentru penis stimulează clitorisul în timpul actului sexual.

6.      Mărgelele anale

Pentru cei care doresc să experimenteze sexul anal, este indicat să înceapă cu mărgele anale. Sunt făcute din diverse materiale, mai dure sau mai moi, și au diferite mărimi. Este recomandat să folosiți librifiant pentru că această zonă este foarte sensibilă la rupturi și erodări. 

7.      Lubrifiantul

Există multe tipuri de lubrifiant, în funcție de substanța principală folosită - apă, silcon, ulei, 100% organice - și de modul de întrebuințare. Lubrifiantul este folosit nu numai pentru a ușura penetrarea, dar și pentru a intensifica plăcerea.  

8.     Bandă de legat la ochi

Pentru asta se poate folosi o eșarfă sau ceva ce ai la îndemână sau chiar un accesoriu special pentru acest scop. Legatul la ochi creează un element de surpriză, care poate fi extrem de sexy.

9. Eliberator în formă de inimă

Arată ca o pernă normală doar că are o formă specială.  Ridică fundul în timpul sexului, astfel încât el ajunge mai ușor la punctul G. 

Sursă foto: katesharpphotography.com

 

Ultima modificareDuminică, 14 Septembrie 2014 16:35

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 10 caractere
Comentariile dvs sunt supuse moderarii de catre administratori.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii