actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Noua colecție de lenjerie pentru proaspete mame semnate Dita von Teese

1. Maestra burlesque și antreprenoarea de succes Dita von Teese, în colaborare cu firma Destination Maternity, a lansat o linie de lenjerie spectaculoasă pentru proaspete mămici. Colecția pleacă de la premisa că în perioada imediat nașterii, femeile nu se simt foarte atrăgătoare și că, în vâltoarea post-partum, ar avea nevoie de o tușă de egocentrism și frumusețe.

2. Așa cum spune și artista, „colecția este gândită să atragă prin stilul retro glamour, să inspire încredere și să satisfacă nevoile de zi cu zi ale noilor mămici.”

3. Lenjeria, inspirată din anii 50, are aplicații din dantelă, cupe detașabile pentru a facilita alăptatul, aplicații elastice pentru a ajuta revenirea la formele anterioare nașterii și un element discret pentru susținere  suplimentară adițională. Colecția are prețuri de la 100 la 200 RON și poate fi găsită aici

Dita Von Teese și-a început cariera într-un magazin de lenjerie. Aici s-a născut dragostea ei pentru lenjerie În facultate a studiat costumații istorice și are o diplomă în design de costume. A început să poarte corsete foarte devreme și este faimoasă pentru talia de 56 cm obținută în urma purtării de corsete strânse timp de mulți ani. Dar, pe lângă liniile proprii de lenjerie și cosmetice, Dita von Teese este cel mai cunoscută pentru rutinele Neo Burlesque, un stil de dans senzual ce combină striptease, dans modern, mini-drame teatrale și comedie, totul într-un decor fastuos, retro și în costumație glamour.  

“The collection I created with Destination Maternity is designed to capture the spirit of retro glamour, while inspiring confidence and meeting the practical requirements and everyday needs of a new mother.” - Dita von Teese

 Sursă foto: celebritybabies.people.com

 

Ultima modificareMarți, 09 Septembrie 2014 05:16

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 10 caractere
Comentariile dvs sunt supuse moderarii de catre administratori.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii