actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Chițăie, chițăitoarea mea

În ceea ce privește sexul, pot spune că nu sunt multe chestii care mi se pot părea deplasate, dar recent am avut parte de o experiență atât amuzantă cât și ciudată. Ieri a venit la mine noua prietenă și, după un film pe care evident că îl văzusem înainte pentru a mă putea concentra asupra solidificării relației, „lucrurile au început să se încingă”, conform expresiei clișeice.

În timp ce ea cobora încet spre zonele mele nevăzute de soare, evident că începeam să mă simt din ce în ce mai bine. Toată starea mea de bine s-a sfârșit atunci când mi-am dat seama ce făcea ea pe acolo. În locul clasicei mișcări de du-te, vino, ea a decis că vor fi rezultate mult mai bune dacă mă…frământă. Mă simțeam ca o jucărie anti-stress! Cred că începuse să și chițăie la un moment dat.

Am zis că asta e metoda ei de început, dar aparent fata era foarte pusă pe treabă. Mi-am ridicat ușor capul și, cu expresia celebră a lui Benny Hill pe față am întrebat-o ce face. În timp ce penisul meu mototolit se refăcea după strânsoarea ursului, ea mi-a explicat că nu a mai făcut asta până în acel moment. Nici o problemă, am zis, dar nici un film „educativ” să nu fi văzut? Bine că nu se ghidase după expresia din engleză „blow job” sau din românescul „a cânta la flaut”. Cine știe ce șlagăre ar fi interpretat. Din păcate, totul era învăluit într-o foarte consistentă ceață sexuală.

Așa că am fumat țigara de după un fel de sex și am pus-o în temă cu diverse site-uri de profil pentru ca următoarea dată să nu mai fac cunoștință cu o fermă strângere de mână.

Sursă foto: sheckys.com

 

Ultima modificareJoi, 04 Septembrie 2014 19:47

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 10 caractere
Comentariile dvs sunt supuse moderarii de catre administratori.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii