actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Ce spune geanta despre tine

Spune-mi ce geantă porți, ca să îți cine ești. Tot ceea ce îmbraci spune ceva despre tine: rochia, părul, pantofii, geanta, stilul.

Din acest motiv n-ar fi rău să știi ce spune despre tine geanta pe care o porți.

·         Rucsacul – este util pentru cele mai sportive dintre voi sau pentru școală. Ce-i drept, e destul de confortabil, iar dacă optezi pentru un astfel de accesoriu, ar da de înțeles că ești o fire sportivă și pragmatică.

·         Bagheta – când cauți un accesoriu care să completeze o ținută casual, geanta de tip baghetă e perfectă. E lungă pe lungime și îngustă pe lățime. E relaxată dar totuși elegantă.

·         Clutch sau plic – se potrivește perfect pentru o ieșire în oraș, pe seară. Este o geantă sofisticată și minimalistă. Spune că te poți descurca cu puțin, dar și că ascunzi cel puțin un pic de mister.

·         Doctor – o geantă ideală pentru a completa o ținută office. Cu părțile rotunjite și fundul plat, e perfectă de luat cu tine când mergi al birou. Este o geantă potrivită unei firi practice, serioase. 

·         Flap – această geantă, un item clasic Chanel, este ideală deopotrivă pentru o rochie vaporoasă de vară și pentru o ținută serioasă. Este o geantă clasică, cu iz de nobilime și foarte feminină.  

·         Hobo –  pentru acest tip, specific este toarta mare pentru umăr. Spune despre tine că ești o persoană liberă, independentă și practică.

·         Messenger – cu o curea lungă ce permite ca geanta să fie purtată peste corp, acest tip de geantă este deopotrivă confortabilă și androgină, perfectă pentru femeile cu o viață foarte activă. 

·         Shopper – are o formă rectangulară, de obicei, făcută din pânză. Ideală pentru când mergi cumpărături sau pentru hainele de yoga, această geantă este practicalitatea șic incarnată.

·         Curelușă – e un tip de geantă asemănător cu un clutch. Are atașată o curelușă ce permite să o porți liber, pentru a combina sofisticarea cu spiritul practic.

Poate nu ții minte chiar toate numele acestor genți, dar măcar știi că există câte un tip pentru fiecare mesaj pe care dorești să-l transmiți și te poți orienta mai ușor să o alegi pe cea potrivită.

Ultima modificareLuni, 29 Septembrie 2014 07:00

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 10 caractere
Comentariile dvs sunt supuse moderarii de catre administratori.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii