actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

9 cadouri pentru casă, pentru iubitoarele de pisici

Prietena ta cea mai bună este topită după pisici, ai căutat prin magazine accesorii pe care le-ai putea face cadou, dar nu ai găsit ceva care să te convingă. Iată o colecție de obiecte pe care prietena ta le va iubi, pe care le poți comanda de pe internet. 

  • 0

Cofetării din Iași: 4 dintre preferatele noastre

Dulciurile fără îndoială dau dependență. Aceste patru cofetării sunt extrem de populare printre ieșeni pentru că deserturile pe care le produc sunt absolut delicioase. Vă invităm, dacă doriți, să completați lista cu preferatele voastre. Suntem curioase să aflăm și propunerile voastre. 

  • 0

Ziua orgasmului feminin

Esperantina este un oraș în nord-estul Braziliei. Nu găsești prea multe informații despre el. Este un orășel ca oricare altul. În afară că, în 2007, un membru al consiliului acestui sat, pe nume José Arimatéia Dantas Lacerda, pentru a-și plăti o „datorie sexuală” către soția sa, a dedicat ziua de 8 august pentru Orgasmul Feminin.

  • 0

Meniuri de prânz ieftine și bune în București

Atunci când pleci în căutarea unui meniu de prânz e ca și cum ai pleca în căutarea lui El dorado, de multe ori meniurile avantajoase sunt ascunse printre rânduri și pagini web, altădată doar auzi de ele printre șoapte de la oameni de încredere, însă restaurantele care au o ofertă realmente bună și se mândresc cu ea îți spun meniul de prânz din capul locului. Aceste restaurante au înțeles că meniul de prânz e o afacere avantajoasă de ambele părți. Iată my top 3 meniuri de prânz bucureștene:

  • 0

Femeia din spatele Yahoo

La vârsta de 39 de ani, Marissa Mayer este director executiv (CEO) la Yahoo. Mayer s-a alăturat companiei Yahoo în anul 2012, după o experiență de 13 ani lucrând la Google.

  • 0
Abonează-te la acest feed RSS