actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Cum ne îngrijim pielea în sezonul rece?

“Cu cremă hidratantă” ar răspunde majoritatea. Oare este suficient?
Deşi avem nevoie de hidratare pe tot parcursul anului, iarna ar trebui sa apelăm la un regim special de îngrijire a pielii. Si atunci, de unde începem?

  • 0

Coc chinezesc, simplu și rapid

Ești la birou, ești ocupată până peste cap, dar părul de pe umeri începe să te agaseze. Iată un coc chinezesc, ușor de făcut, pentru care trebuie să ai la îndemână un creion sau un pix pe care nu îl mai folosești. 

  • 0

Cum îți aranjezi părul când ești în întârziere

De multe ori simțim nevoia de o schimbare rapidă de look, care să nu ne ceară mai mult de 5 minute în fața oglinzii. Mimi Khonn este un blogger celebru pe youtube și instagram care realizează tutoriale incredibile legate de hairstyle. 

  • 0

Cum să porți rujul neon toamna

Există o regulă nescrisă când vine vorba de paletele de culori de sezon, hainele și machiajul trebuie să reflecte culorile sezonului în care ne aflăm: rozul strălucitor și roșul sunt pentru când pomii înfloresc, iar nuanțele de mov și maro sunt pentru frunzele căzute și pentru cerul acoperit de nori. Dar știm că cele mai bune afișări ies la iveală când regulile sunt încălcate. De ce să nu încercăm un ruj neon toamna asta?

  • 0

Variante rapide de aranjare a părului

În fiecare dimineață este aceași poveste. Ne trezim cu gândul că ne vom aranja părul rapid și frumos. Dar în fiecare dimineață stăm semi-adormite în fața oglinzii și ajungem să ni-l prindem într-o coadă simplă din lipsă de idei. Vă propunem patru variante rapide pentru părul lung și mediu, pentru a-ți prinde părul altfel. 

  • 0
Abonează-te la acest feed RSS