actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Exercițiile 9 pentru abdomen de invidiat

Deși ai dat costumul de baie pe un pulovăr confortabil, nu trebuie să neglijezi abdomenul. Iată un exercițiu, care, practicat regulat îți va asigura un abodomen de invidiat.

  • 0

Exercițiile 9 pentru spate

Tot mai multe femei se plâng de dureri de spate din cauza poziției defectuoase pe care o au la birou și din cauza muncii sedentare. Dedică 5 minute astăzi unui exercițiu simplu pentru tonifierea mușchilor spatelui. 

  • 0

Exercițiile 9 cu banda elastică

Astăzi vă propunem o serie de exerciții cu ajutorul benzii elastice. Nimic complicat. Doar câteva mișcări ample ce vă vor ajuta să vă dezvoltați mușchii fesieri și mușchii spatelui! Succes!

  • 0

Exercițiile 9 - arde caloriile

De acestă dată exercițiile sunt despre calorii sau cum să scapi de ele. Îți propunem un exercițiu care durează 10 minute, dar care are efectele dorite dacă te ții de el.  

  • 0

Exercițiile 9 - yoga la puterea a III-a

Despre beneficiile exercițiilor yoga ți-am povestit deja, iar astăzi îți propunem cu câteva poziții care te ajută să-ți menții șoldurile în formă. 

  • 0

Exercițiile 9 - yoga pentru începători

Exercițiile nu trebuie să fie numai pentru a slăbi, unele dintre ele te pot ajuta și la reducerea stresului și pot ameliora starea de sănătate. Aceste efecte merită luate în seamă, iar un tip de exercțiu cu care le puteți obține este yoga. Reducerea stresului sau echilibrul dintre corp și minte sunt beneficiile sale de bază. Revista 9 îți propune câteva poziții de yoga, potrivite pentru cei care abia întră în tainele acestui sport.  

  • 0
Abonează-te la acest feed RSS