actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Activități de interior pentru copii

Frigul nu mai permite joaca în parc sau ieșitul la plimbare mai multe ore. Iată câteva idei de activități pe care le puteți face alături de copii, fără să vă deplasați de acasă.
Discotecă: o petrecere dansantă

  Mutați mobila din living, faceți loc pentru mișcare, rugați copii să vă spună ultimele melodii din topul preferințelor lor și alcătuiți un playlist. Dați drumul la muzică și începeți distracția!

  Dacă aveți un hol lung, puneți copii să se întreacă contra timp. Dacă este o oră rezonabilă, vă puteți permite 10 minute de întrecere în casă, cronometrate pentru a putea alege câștigătorul.

  Jucați Simon spune. Faceți jocul cât mai activ posibil.

  Karaoke - nimic nu-i mai distractiv pentru copii decât o mică sesiune de cântat, alături de melodiile preferate. Poate fi un joc educativ, dacă melodiile alese sunt într-o limbă străină, pe care îl îndemnați astfel să o învețe.

  Aruncați mai multe perne, mici, pe jos și jucați-vă de-a lava fierbinte. Cine atinge podeaua, când încearcă să treacă dintr-un capăt al celuilalt al camerei sărind doar pe perne pierde o mână sau un picior și trebuie să continue cursa fără să se ajute de el.

  Copii sunt cei mai mari amatori de sport alături de părinți. Căutați un film pe canalele de pe youtube, cu exerciții care se pot face în doi și începeți antrenamentul. Vă veți distra pe cinste, dar veți face și mișcare!

  Construiți un cort în mijlocul livingului. Cred că știți deja că cea mai mare distracție pentru copii este să construiască locuri în care se pot juca nestingheriți. Un cort din cearșafuri colorate va face deliciul copiilor voștri iar acolo îi puteți lăsa chiar să doarmă peste noapte, dacă își pun sacii de dormit.

Ultima modificareLuni, 15 Decembrie 2014 20:40
Mai multe din această categorie: « Dragi părinți, sunteți mințiți

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 10 caractere
Comentariile dvs sunt supuse moderarii de catre administratori.
termeni şi condiţii.
 • Nu s-au găsit comentarii