actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Vrei să fii editor Revista 9?

Împreună cu trei prietene am pus bazele unei reviste de atitudine feminină - O Revistă 9, dedicată femeilor active, interesate de calitate și de informații proaspete, o revistă care se adresează femeilor cu simțul umorului, care jonglează între carieră/familie și hobbyuri.

Revista are două părți -partea de website - care se poate citi de către oricine, articolele sunt de interes larg, subiectele atinse fiind cele din categoriile frumusețe, fashion, cultură, sănătate, lifestyle, familie, dragoste și bucătărie - și partea de revistă interactivă, accesibilă doar pe bază de invitație. 

Revista interactivă apare într-un format multimedia nou pentru piața din România - având în plus suport video, audio la articolele quality publicate în edițiile acesteia. Revista multimedia apare de 4 ori pe an, lansarea primului număr al revistei având loc pe 9 septembrie 2014. 

Dacă ești pasionat/ă de scris, dacă îți place să fii la curent cu toate noutățile, dacă ai deja un blog sau scrii deja pentru o revistă sau un ziar, te invităm să ne trimiți trei materiale, care să se integreze în categoriile website-ului. Articolele trebuie să fie la prima publicare și trebuie să îți aparțină. Formatul website-ului îți permite să alegi dintr-o varietate de subiecte din viața de zi cu zi, pentru că acum nu mai este nevoie să răsfoiești zeci de reviste pentru a ajunge la informația pe care o cauți. 

Dacă ești interesată de mai mult decât o colaborare și ai vrea să te implici în proiectul editorial, scrie-ne pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a-ți une la dispoziție toate detaliile și posibilitățile de a lucra împreună. 

Te așteptăm alături de noi! 

 

Ultima modificareMarți, 09 Decembrie 2014 08:56
Mai multe din această categorie: « Carne de tun pentru fashion addicted people

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 10 caractere
Comentariile dvs sunt supuse moderarii de catre administratori.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii