actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Primul număr din Revista 9 - varianta interactivă

Primul număr din Revista 9, revista de atitudine feminină a fost publicat pe website. Revista folosește un concept vizual inovativ, bazându-se pe interacțiunea cu cititorul pentru a crea o experiență de răsfoire plăcută. Revista este interactivă, vorbește din paginile sale prin intermediul filmelor, a galeriilor foto și a articolelor, așa că veți avea o experiență plăcută citind-o. 

Primul număr al revistei l-am dedicat educației, subiect pe care l-am dezvoltat într-un dosar în care am prezentat schimbările prin care a trecut sistemul de învățământ în ultimii zece ani, precum și comparații cu alte sisteme europene de învățământ. Am trecut de la clasa zero, prin școala primară, gimnaziu, liceu și facultate. 

Iulia Crețu scrie în editorialul acestui prim număr O revistă de atitudine feminină despre ce această Femeie Nouă căreia i se adresează revista. 

Adriana Zăvoi începe seria Aventurilor prin care trece Doamna 9.

aventurile doamnei 9 

Povestea brandului Madame Lucie este dezvăluită într-un material delicios chiar de Alexandre Gorj, fondatorul și managerului firmei. 

1

La capitolul Sănătate, medicul rezident Ioana Mărgineanu ne arată care sunt bolile de sezon și de ce anume trebuie să ne ferim. Aflăm apoi Totul despre Dieta Dukan și care sunt metodele profesionale de curățare a dinților de la Alex Dobrescu. 

3

4

Sportul înseamnă sănătate. În primul număr aflăm care sunt beneficiile joggingului, ce spun medicii de medicină sportivă despre pericolele la care ne expunem când alergăm, precum și părerea unor antrenori personali, precum Florin Nebunu sau Ștefan Ghervan. 

5

Toamna este mai important ca oricând să avem grijă de tenul nostru, editoarele Revistei 9 au stat de vorbă cu specialiștii care ne recomandă trei tratamente pentru frumusețe. 

6

Cum ne coafăm la birou și care sunt culorile sezonului toamnă-iarnă 2014-2015 aflăm de la Alin Gălățescu, critic de modă. 

7

Adriana Zăvoi ne recomandă 5 ani de cinematografie spaniolă pe care nu trebuie să îi ratăm iar Alex Dobrescu ne spune la ce noutăți muzicale trebuie să ne așteptăm în această toamnă. 

8

Am adunat recomandările agențiilor de turism pentru o colecție de idei de Escapade de week-end, am scris de ce trebuie să nu ratezi Oktober Fest-ul autentic și care sunt tradițiile de Halloween. 

Aurora Liiceanu ne-a vorbit despre carieră și despre secretele reușitei în viață iar Mădălina Rabei a discutat cu Gabriela Zboiu despre Public Speaking, ca și metodă de dezvoltare personală. 

Specialiștii de la Zdravan.ro ne-au arătat cum să ne amenajăm grădina toamna. Materialul are un pdf ce poate fi descărcat cu privire la plantarea bulbilor de primăvară. 

Medicul veterinar Ciprian Radu ne invită cu prietenii necuvântători la cabinet pentru vizita anuală. Veți găsi câteva sugestii pentru garderoba de iarnă a cățelului, precum și un material despre Cât durează dragostea?, o întrebare la care au răspuns doi psihologi, Daniela Pasăre și Geanina Cucu-Ciuhan. 

Valentin Pescaru ne arată cum ne depăsim inhibițiile sexuale. 

Simona Patraș ne-a pregătit un ospăț al toamnei: un meniu complet pentru o masă regească. 

bucatarie

Din revistă nu putea lipsi Horoscopul, așa că vom afla ce ne rezervă astrele pentru această toamnă de la astrologul revistei. 

Revista poate fi răsfoită din meniul 9 atitudine/Revista Interactivă. Accesul la revistă se face pe bază de invitație. Dacă doriți să răsfoiți revista, vă rugăm să ne scrieți pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau să folosiți formularul de înscriere la newsletter ce se găsește pe website. După abonarea la newsletter, veți primi pe email atât noutățile din revista interactivă, cât și ultimele articole publicate pe website. 

Lectură frumoasă!

 

Ultima modificareJoi, 27 Noiembrie 2014 08:29

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 10 caractere
Comentariile dvs sunt supuse moderarii de catre administratori.
termeni şi condiţii.
  • Nu s-au găsit comentarii