actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Activități de interior pentru copii

Frigul nu mai permite joaca în parc sau ieșitul la plimbare mai multe ore. Iată câteva idei de activități pe care le puteți face alături de copii, fără să vă deplasați de acasă.
  • 0

Cum trec peste pierderea animalului de companie

De obicei, articolele despre animalele de companie ne informează despre sănătatea lor, dresaj, vestimentație haute couture sau clasică, hairstyle și alimentație. Din păcate, de prea puține ori, ni se vorbește despre situații din viața noastră peste care suntem nevoiți să trecem atunci când avem un animăluț care ne bucură sufletul.

  • 0

9 pisici care au schimbat lumea

Să n-aveți impresia vreodată că ați reușit să dresați o pisică. Nu, nu. Dacă vine când o chemi nu înseamnă că îți recunoaște în vreun fel autoritatea, sau că te respectă sau că știe că voința ta dominatoare reprezintă granița subțire dintre ”confort” și ”afară”. Nu.

  • 0

Sculpturi din struguri - artă pentru copii

Câteodată, trebuie să profiți de ce ai la dispoziție prin casă pentru a ține copiii ocupați. Iată câteva idei de jocuri creative pentru care ai nevoie doar de boabe de struguri și de scobitori.

  • 0

Fițe pentru căței

De multe ori părinții aleg același tip de hăinuțe pentru copii, cum aleg pentru ei. Printre vedete, moda s-a extins și pentru căței. Cele mai mari case de modă din lume creează, an de an, poșete, lese sau zgărdițe demne de cele mai fițoase odrasle canine.

  • 0
Abonează-te la acest feed RSS