actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Cum îi spun iubitului ce vreau în pat

Nu-i așa că, nu de puține ori, te frământâ gândul, natural de altfel, „Cum să-i spun ce-mi doresc în pat?” Păi să o luăm logic și psihologic! Ceea ce te face să nu ai curaj e, bineînțeles, emoția primară care se numește rușine. Rușine că mă va judeca, că își va face o părere greșită despre mine, că va râde de mine, că voi fi ridiculizată și.... lista continuă. Părerea mea este că e vremea să înțelegi două lucruri:

  • 0

Cum să distrugi o relație (aproape) perfectă

E cavalerul în armură strălucitoare. E Alesul. E jumătatea ta. E Sean Connery sau Jason Statham. E perfect, ideal, drăgăstos, atent, romantic, autoritar când trebuie, sensibil când e cazul, se uită cu tine la filmele acelea siropoase fără să crâcnească și, totuși, parcă nu-i ce trebuie, nu?

  • 1

9 trucuri despre sex de la femei reale

Cu toate că internetul este plin de informații despre sex, ce vor, de fapt, femeile în pat, nu prea se aseamănă cu sfaturile găsite online. Cea mai bună sursă pentru aceste informații sunt, desigur tot femeile, deci vă prezentăm câteva trucuri spuse de femei reale:

  • 0

9 jucării sexuale de care ar trebui să știe orice femeie

Ştim deja că sexul este important într-o relație. Iar un studiu realizat de Universitatea din Toronto ne confirmă faptul că oamenii cu o viață intimă satisfăcătoare sunt mai fericiți. Mulţi specialişti recomandă încercarea multor tehnici tantrice şi cît mai multă imaginaţie. Pentru cele care doresc să experimenteze dezvăluim o listă de 9 jucării sexuale de care trebui să știe orice femeie:

  • 0

Al șaselea simț al femeilor

Nimeni nu poate spune că nu așteaptă cu nerăbdare momentul când se bagă liniștit în pat după o zi de lucru, sau pur și simplu când vrea să stea întins și să citească o carte sau să vadă un film. Dar acest lucru aparent banal poate deveni destul de complicat în orice secundă, datorită reflexului necondiționat al femeilor de a nu lăsa sub nici o formă un bărbat să se relaxeze. De la mame sau fiice, până la iubite, toate au bine conturat în codul genetic acest lucru.

  • 0

Chițăie, chițăitoarea mea

În ceea ce privește sexul, pot spune că nu sunt multe chestii care mi se pot părea deplasate, dar recent am avut parte de o experiență atât amuzantă cât și ciudată. Ieri a venit la mine noua prietenă și, după un film pe care evident că îl văzusem înainte pentru a mă putea concentra asupra solidificării relației, „lucrurile au început să se încingă”, conform expresiei clișeice.

  • 0
Abonează-te la acest feed RSS