actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Sculpturi miniaturale Kendal Murray

Artistul Kendal Murray a organizat o serie de povești de vis în sculpturi miniaturale, jucate de identități microscopice cu personalități gigantice.

  • 0

9 femei din arta contemporană

În ultimul secol femeile s-au remarcat în domeniul artei nu doar prin creaţiile lor, ci s-au afirmat şi ca teoreticiene, colecţionare şi formatoare de opinie.

  • 0

Calea Dunării - scurt metraj românesc

Intrigă: Un băiat de șapte ani locuiește cu bunicul său într-un mic sat românesc de Dunăre. Părinții lui lucrează în străinătate, la Viena. Băiatul le duce dorul părinților, așa că încearcă să comunice cu ei prin scrisori. Scrisorile i se întorc înapoi și, cum are o relație specială cu fluviul, băiatul pornește într-o călătorie pe apă. 

  • 0

De la capat

Trupa Voltaj împreună cu World Vision Romania și Habitat for Humanity Romania pune umărul pentru a atrage atenția asupra numeroaselor probleme ale copiilor si tinerilor prin noul videoclip lansat pe 4 noiembrie, De la Capăt. 

  • 0

Deadline sau cartea despre viețile noastre

Pretextul cărţii sunt două cazuri reale dezbătute pe larg în presa românească: un om al străzii care s-a dovedit a avea un talent artistic deosebit şi tânăra angajată la o firmă de audit care a murit de epuizare din cauza volumului mare de muncă.

  • 0

Kyra Kyralina – despre mediocritate și rahat turcesc

Cum rubrica filmelor culte a fost preluată de Zăvoi, mie mi-a revenit ingrata misune de a scrie despre ce-i fresh și comercial prin cinematografele noastre. Lucru care mă bucură, căci am o tolbă plină cu pietre pe care nu mă voi sfii să le îndrept biblic către tot ce-i nou și pervertit în cinema.

  • 4

9 ilustrații frumoase din cărți pentru copii

Toţi ştim cât de importante sunte desenele şi culorile pentru a-i atrage pe copii spre diverse activităţi, inclusiv pentru a le stârni plăcerea lecturii. Sunt unele cărţi nemuritoare, care continuă să aibă succes, deşi au fost scrise acum mai bine de un secol. Am adunat o listă de 9 cărţi cu cele mai frumoase ilustraţii savurate atât de cei mici, cât şi de cei mari.

  • 0
Abonează-te la acest feed RSS