actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Life is like a box of chocolates

Ce este mai adevărat decât adevărul? Răspuns?! Povestea!

Povești din fața televizorului

Mi-am ascuțit unghiuțele de vreo câteva luni bune pe subiecte ce m-au iritat, dar n-am apucat să le comentez. Primul din ele este un subiect ce m-a deranjat azi, la prima deschidere a tv-ului din ultimele 4 luni.

Aflu că e ultima zi de înscriere în campania pentru prezidențiale. Și că Meleșcanu, alături de alți iluștri indivizi, se înscriu în cursa care se dă pentru fotoliul pe care îl ocupă acum Băsescu. Pe lângă alte baliverne, ascult pe Bercea Mondialu vorbind din ușa dubei de la penitenciar despre drogurile din pușcărie și banii din portul Constanța. Care droguri, care bani, n-a întrebat nimeni. Aud că pe litoral sunt munți de gunoi și aud despre autodenunțul lui Turcescu. 

Mă pun în pielea unui om de afaceri și mă gândesc ce legătură au toate drăciile acestea cu taxele, impozitele sau cu problema găsirii unor oameni potriviți, care să facă muncă calificată. 

Voi, ce ziceți? Ne reprezintă media? 

Share this article:

Blah, blah, blah...
Povestea marketingului adresat femeilor!

Overall Rating (0)

0 out of 5 stars

Lasă comentariile tale

Postează comentariu ca oaspete

0 restricţie de caractere
Textul trebuie să aibă mai mult de 10 caractere
Comentariile dvs sunt supuse moderarii de catre administratori.
termeni şi condiţii.

Persoane în această conversaţie

  • Da, si eu sunt satul pana peste cap. Cred ca voi mai deschide TV-ul pe la iarna. In fapt nu prea am deschis televizorul vreo 6-7 luni poate mai mult. Si ce sa vezi. Cand am apasat pe butonul magic m-am trezit calator prin tunelul timpului. Si nu mint.... Erau exact aceasi oameni si aceleasi discutii tampe de acum 7 luni. Ori eu m-am tacanit ori astia de la tv au ramas blocati in prorpia lor imagine olimpiana. Mare lucru si cheastia asta cu plimbatul in timp. Asa ca am sa deschid tv-ul peste alte cateva luni. Oricum nu pierd nimic sunt sigur.

    cu aproximativ 3 ani în urmă
    Like 0 URL scurt:
  • Din păcate, media este "noi". Totul este incredibil şi senzaţional pentru că majoritatea nu mai reacţionează la altceva. Putem să ne ţinem departe de acest spectacol mediatic, sau putem încerca să îl schimbăm. Oare ce e de făcut?

    cu aproximativ 3 ani în urmă
    Like 0 URL scurt: