actualizat 2:36 PM UTC, Jan 20, 2017
A+ A A-

Life is like a box of chocolates

Ce este mai adevărat decât adevărul? Răspuns?! Povestea!
Îmi plac poveștile. Cele de succes, cele care mă inspiră, cele care mă ajută să merg mai departe. Și sunt aici să împărtășesc poveștile pe care le aud, citesc, văd și vouă.

Povata despre luminitele din ochi

Povata despre luminitele din ochi Putini oameni le au, si cei care le au, le poarta si in suflet. Le vezi pentru ca le emana prin toti porii. Sunt oameni ai soarelui, care iti lumineaza ziua, iti ridica colturile gurii si iti insenineaza sufletul, imbogatindu-ti viata. Daca aveti prin preajma un astfel de om, pretuiti-l. Nu stingeti luminitele din ochi, acoperindu-le. Lasati-l sa continue sa fie, pentru cei ce au ochi si suflet sa vada.

Share this article:

Continuați să citiți
4762 Hits
0 Comentarii

Povestea avionului împins de pasageri

Nu o dată s-a întâmplat ca viața să bată filmul. Iată că este cazul a 74 de pasageri dintr-un aeroport din Siberia, care au fost rugați, respectuos, să coboare să împingă avionul dacă doresc să decoleze.

Charterul Katekavia nu reușea să decoleze din cauza temperaturii extrem de scăzute, de - 52 de grade Celsius a atmosferei. Incidentul a fost postat online chiar de o parte din pasageri, care au coborât amuzați să împingă avionul pe pistă.

Share this article:

Continuați să citiți
5607 Hits
0 Comentarii

Povestea votului care ne-a adus tara inapoi

O nouă Românie, mai activă și cu o dinamică impresionantă ni s-a arătat ieri în ecrane. O Românie implicată și care dorește o schimbare a modului în care este tratată și a modului în care i se vorbește. Români de peste tot au sancționat cu votul aroganța și indiferența unui partid considerat învingător și au arătat că se poate face o schimbare, în timp real, a ceea ce reprezintă viitorul țării. 

Citind și împărtășind reacțiile și implicarea oamenilor din online, m-a uimit o chestie cu care am rămas în cap și azi, la 24 de ore aproape după încheierea votului. Cum se poate atâta bătaie de joc, ca tu, Guvern român, să închizi ochii la gazele lacrimogene și să chemi poliția unui stat străin, să alunge cetățenii tăi de la vot?!

Câtă putere crezi că ai, să simți că nu stârnești ura și indignarea unui popor, manipulat sau nu de televiziuni și internet, când prietenii și rudele lor, ajunse la muncă în afară, trimit, în timp real, poze și filme cu situația cozilor de la ambasade?!

Ce se întâmplă cu politica atunci când comunicarea devine o armă? Ce se întâmplă cu politicienii atunci când populația înțelege că are arme cu care poate lupta? Pentru prima oară în istoria României, românii au comunicat ceea ce își doresc! Pentru prima oară, s-a putut vota, mai mult decât s-a putut fura! Pentru că oricât de legitim ai putea să crezi că este Victor Ponta, la peste 5 milioane de voturi, trebuie să îți pui, tot legitim, niște întrebări: câte din acestea sunt furate?! cum poți să ai curaj să spui că alegerile au fost corecte când în Teleorman se vota peste 100%?! cum poți să fii prim ministru, adică șef peste cei care organizează alegerile și să candidezi la orice?! 

După părerea mea, este de gândit, la fel cum este de pus pe ordinea lucrurilor de schimbat, un lucru primordial: vrei să candidezi la o funcție publică? atunci candidatura trebuie să fie incompatibilă cu orice funcție în aparatul de stat pe care o deții la momentul în care îți depui candidatura: ești ministru, demisionezi, ești deputat, senator, șef de direcție, orice în aparatul pe care oamenii îl plătesc, demisionezi! Pentru că nu e etic corect, ca noi, românii care muncim să asigurăm un aparat de stat atât de mare, să plătim timpul de campanie al vostru, tot prin putința noastră! 

 

 

Share this article:

Continuați să citiți
5761 Hits
0 Comentarii

Povestea lucrurilor neterminate

Tu si eu vom avea mereu treburi neterminate. Lucruri pe care vrem sa le facem dar nu reusim. Proiecte care ne plac dar pentru care nu ne putem face timp. Oameni pe care ii vrem langa noi dar pentru care incercam sa reinventam ziua de 72 de ore. 

 Povestea lucrurilor neterminate mereu este o poveste fara sfarsit. Cand ti se pare ca ai terminat ceva, incepe un nou altceva ce iti va da batai de cap. So, one thing at a time. 

#daminainte

Share this article:

Continuați să citiți
5987 Hits
0 Comentarii

Povestea lucrurilor pe care nu le poti da inapoi

Sunt trei lucruri pe care nu le poti aduce inapoi, decat cu oarece puteri paranormale, mult peste intelegerea oamenilor de rand:

  1. Cuvintele pe care le-ai spus
  2. Timpul pierdut 
  3. O ocazie, dupa ce ai ratat-o. 

Povestea de astazi este despre lucrurile simple in viata. Despre a avea sau nu nevoie de incredere ca sa mergi mai departe sau de curaj pentru a da inapoi. Orice altceva sunt doar vorbe adunate in vant. 

Poza este despre vulpe si struguri. 

Tagged in:

Share this article:

Continuați să citiți
5944 Hits
0 Comentarii

Povestea marketingului adresat femeilor!

Azi am găsit un video care m-a distrat. Este vorba despre marketingul pentru sexe. Nu vă gândiți la prostii, ci doar la ambalajele lor. 

Tot ce e de femei e roz, tot ce e de bărbați e albastru. Se aplică de la lamele de ras - până la creme și șampoane. Și uitându-mă în geanta cu chestii de spălat, nu mare mi-a fost uimirea când am descoperit că aleg fără să gândesc tot ce este destinat femeilor. Adică funcționează. 

Share this article:

Continuați să citiți
6628 Hits
0 Comentarii

Povești din fața televizorului

Mi-am ascuțit unghiuțele de vreo câteva luni bune pe subiecte ce m-au iritat, dar n-am apucat să le comentez. Primul din ele este un subiect ce m-a deranjat azi, la prima deschidere a tv-ului din ultimele 4 luni.

Aflu că e ultima zi de înscriere în campania pentru prezidențiale. Și că Meleșcanu, alături de alți iluștri indivizi, se înscriu în cursa care se dă pentru fotoliul pe care îl ocupă acum Băsescu. Pe lângă alte baliverne, ascult pe Bercea Mondialu vorbind din ușa dubei de la penitenciar despre drogurile din pușcărie și banii din portul Constanța. Care droguri, care bani, n-a întrebat nimeni. Aud că pe litoral sunt munți de gunoi și aud despre autodenunțul lui Turcescu. 

Mă pun în pielea unui om de afaceri și mă gândesc ce legătură au toate drăciile acestea cu taxele, impozitele sau cu problema găsirii unor oameni potriviți, care să facă muncă calificată. 

Voi, ce ziceți? Ne reprezintă media? 

Share this article:

Continuați să citiți
6523 Hits
0 Comentarii